0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

OMRON

Unul dintre brandurile pentru care UNIS Group efectuează reparații și întreținere de mai mulți ani este Omron. Omron Industrial Automation activează în domeniile automatizării de fabrică și a mașinilor și furnizează sisteme complete de producție și produse în acest sens. Omron Electronic Components oferă clienților produse personalizate, de înaltă calitate, cum ar fi releele pentru imprimare și întrerupătoarele, conectorii și microsenzorii foto. Omron Healthcare se axează pe tehnologia medicală și dezvoltă dispozitive medicale pentru terapii și diverse produse pentru auto-medicație.

Cu peste 4.000 de reparații Omron ale PLC-urilor, invertoarelor, motoarelor servo și HMI-urilor, UNIS Group a devenit specialist în reparații pentru acest brand.

Istoricul companiei Omron

În 1933, Kazuma Tateisi a fondat compania sa Tateisi Electric Manufacturing Co. în Japonia și a început cu producerea unui temporizator de mare viteză pentru fotografii cu raze X. În anii următori, organizația s-a dezvoltat și a evoluat în ceea ce privește profesionalismul, iar Tateisi a produs mai multe produse (de automatizare) noi și de multe ori inovatoare. De exemplu, în 1971 a lansat primul ATM din lume. În 1959, Omron a fost înregistrată ca marcă comercială, iar în 1990 compania și-a schimbat denumirea în Omron Corporation.

Reparații Omron

Tehnicienii de la UNIS Group repară electronicele Omron la nivel de componente, susținuți de aparatură avansată de măsurare și testare. Atât seriile mai noi cât și electronicele la stadiul end-of-life sunt reparate cu profesionalism.

Sistemele de testare Omron

Thanks to the test systems used by UNIS Group, Omron electronic devices can be tested before being sent back to our customers.

Stocuri Omron

Știați că UNIS Group are mai mult de 2.500 de articole Omron pe stoc?Aruncă-ți o privire la întreaga noastră gamă:

23569 rezultate