0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

PILZ

Prin operaţiunile sale comerciale, Pilz se axează pe securitatea persoanelor, maşinilor şi a mediului. Pilz face acest lucru oferind produse, sisteme şi servicii ce implică securitatea şi tehnologia automatizărilor. Aici sunt incluşi senzori, relee, sisteme de operare şi acţionări. Soluţiile firmei Pilz sunt folosite în toate segmentele construcţiei de maşini şi instalaţii. Câteva exemple sunt industria automotivă şi industria ambalajelor, aplicaţiile roboticii şi sectoarele energiei eoliene şi ale ingineriei feroviare.

Istoricul companiei Pilz

Compania a fost înfiinţată în Ostfildern, lângă Stuttgart, în Germania, în anul 1948. După mai bine de 70 de ani, afacerea de familie are 42 de subsidiare şi sedii pe toate continentele.

Reparații Pilz

Tehnicienii de la UNIS Group repară electronicele Pilz la nivel de componente, susținuți de aparatură avansată de măsurare și testare. Atât seriile mai noi cât și electronicele la stadiul end-of-life sunt reparate cu profesionalism.

Sistemele de testare Pilz

Cu ajutorul sistemelor de testare ale UNIS Group este posibilă testarea electronicelor de la Pilz înainte ca acestea să fie returnate clientului.

Stocuri Pilz

UNIS Group are un stoc însemnat de produse electronice Pilz noi și folosite (în revizie):

4062 rezultate