0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

Schneider

Multinaţionala franceză Schneider Electric inovează în interesul clienţilor şi partenerilor săi, dar şi în interesul planetei. Patru din cele mai mari pieţe care fac parte din Schneider Electric consumă împreună peste 70 la sută din energia lumii. Prin urmare, există oportunităţi pentru a face mai atractivă utilizarea energiei regenerabile la scară mare. Schneider Electric dezvoltă tehnologii şi soluţii pentru a controla energia şi procesele într-un mod eficient, lipsit de pericole, sustenabil şi sigur.

Istoricul companiei Schneider

Schneider Electric a fost fondată în 1836, în timpul revoluţiei industriale europene. Compania s-a specializat în industria oţelului, construcţii navale, utilaje grele, iar mai târziu în industria electricităţii. Până în prezent, Schneider Electric este preocupată în principal de dezvoltarea de tehnologii şi software pentru gestionarea mai bună a energiei şi a proceselor.

Reparații Schneider

Tehnicienii de la UNIS Group repară electronicele Schneider la nivel de componente, susținuți de aparatură avansată de măsurare și testare. Atât seriile mai noi cât și electronicele la stadiul end-of-life sunt reparate cu profesionalism.

Sistemele de testare Schneider

Cu ajutorul sistemelor de testare ale UNIS Group este posibilă testarea electronicelor de la Schneider înainte ca acestea să fie returnate clientului.

Stocuri Schneider

UNIS Group are un stoc însemnat de produse electronice Schneider noi și folosite (în revizie):

16949 rezultate