0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

SIEMENS

Siemens este o companie internațională specializată în electronică și electrotehnică. Siemens a fost înființată în 1847 și s-a extins la nivel mondial în diferite sectoare precum industrie, energie și sănătate.

Istoricul companiei Siemens

În 1847, Werner von Siemens a pus bazele companiei Siemens, care funcționa atunci sub un alt nume: Telegraphen-Bauanstalt von Siemens & Halske. Compania Siemens din prezent a apărut în 1966, când Siemens & Halske AG a fuzionat cu Siemens-Schuckertwerke AG și Siemens-Reiniger-Werke AG.

Reparații Siemens

Tehnicienii de la UNIS Group repară electronicele Siemens la nivel de componente, susținuți de aparatură avansată de măsurare și testare. Atât seriile mai noi cât și electronicele la stadiul end-of-life sunt reparate cu profesionalism. De exemplu, panourile HMI SIMATIC de la Siemens.

Sistemele de testare Siemens

Cu ajutorul sistemelor de testare ale UNIS Group este posibilă testarea electronicelor de la Siemens înainte ca acestea să fie returnate clientului.

Stocuri Siemens

UNIS Group repară anual multe articole Siemens, inclusiv SIMATIC S5 și SIMATIC S7. Pe lângă reparații, UNIS Group oferă și posibilitatea de a achiziționa articole Siemens. La toate articolele Siemens noi, oferim o garanție extinsă Siemens.

151566 rezultate