0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

CNC

1440 rezultate

Ce este comanda CNC?

Comanda de tip CNC (Computer Numerical Control) este un sistem de comandă pentru strunguri şi freze, trimis de un computer. Componentele CNC sunt folosite de obicei în tehnologia de prelucrare pentru a înlătura cu precizie părţile de plastic, lemn şi metal. CNC a asigurat dezvoltarea unor noi tehnologii de prelucrare, cum ar fi tăierea cu laser şi prelucrarea prin eroziune electrică.

La ce sunt folosite controlerele CNC?

Controlerele CNC sunt utilizate, printre altele, la prelucrarea materialelor. Spre exemplu, comanda CNC e folosită la tăierea cu laser, la sudură, îndoire şi ştanţare. Comanda CNC este deosebit de indicată atunci când trebuie produs un mare număr de produse complexe.

Avantajele CNC

Utilizarea CNC are câteva avantaje:

  • iucrul cu CNC oferă o mare precizie şi durate mici de nefuncţionare;
  • utilizarea CNC asigură în mod constant o calitate ridicată;
  • CNC oferă comanda flexibilă şi versatilă a maşinilor-unelte.

Reparaţiile CNC

UNIS Group are o experienţă vastă în repararea pieselor CNC. Spre exemplu, este posibilă repararea comenzii, a cartelelor de interfaţă, a alimentării electrice, a panoului de comandă şi a feedback-ului. UNIS Group repară la nivel de componente, asta însemnând că putem repara toate mărcile, tipurile şi seriile, cum ar fi Siemens, Fanuc şi Heidenhain. După reparaţie, se face o testare atentă (porturi de comunicare, circuite de protecţie, stocarea parametrilor, etc.). Reparaţiile sunt acoperite de o garanţie de maximum 2 ani.