0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

Despre noi

UNIS Group are ca obiectiv promovarea continuității proceselor de producție industrială. Astfel, din anul 1984, când firma noastră și-a început activitatea, ne-am asigurat că clienții noștri pot utiliza sistemele existente cât mai mult timp posibil. Ne axăm pe reducerea costurilor și pe continuitatea proceselor dvs. de producție curente, precum și pe prelungirea duratei de viață a modulelor electronice existente.

Deservim clienți și piețe la nivel local de la sediul nostru central din Grou (Olanda) și filialele noastre specializate din Europa, America de Sud și Asia. Această extindere geografică, împreună cu experiența îndelungată și cunoștințele noastre, ne permite să ne sprijinim clienții dincolo de granițele naționale.

Global, specializat și sustenabil

Oferim servicii specializate de monitorizare a stării și a riscurilor sistemelor dvs. și vă dăm informații privind stocul și disponibilitatea pieselor de schimb pentru modulele electronice instalate. Pentru că ne ocupăm de reparații, reducem timpul de stagnare a proceselor de producție în cel mai sustenabil mod posibil. Am devenit astfel unul dintre cei mai mari prestatori de servicii în domeniul produselor electronice industriale.

Servicii independente de marcă

Indiferent ce produse electronice industriale aveți, noi vă vom ajuta. Asigurăm service pentru numeroase mărci, module și serii, inclusiv produse electronice specifice clientului sau care nu mai sunt susținute de producător. Puteți fi sigur că vom minimiza și riscul de stagnare pentru produsele electronice industriale.

Expertiză vastă

În noi veți găsi un partener unic în ceea ce privește reducerea timpului de stagnare a producției dvs. Printre modulele electronice pentru care oferim servicii se numără: PLC-uri, panouri și monitoare de interfață om-mașină, variatoare de viteză, demaroare progresive, comenzi servo, comenzi CNC, electronice pentru roboți, servomotoare, dispozitive de programare, surse de alimentare, PC-uri și PCB-uri industriale.

Calitate

UNIS Group simbolizează calitatea. Menţinerea şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor noastre este un proces continuu. În acest moment, UNIS Group deţine certificate pentru:

  • Calitate: ISO 9001
  • Mediu: ISO 14001
  • Siguranţă: OHSAS 18001

Garantie

Veţi primi maximum 2 ani de garanţie pentru reparaţii, vânzări şi schimburi.