0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

Certificate

UNIS Group simbolizează calitatea. Menţinerea şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor noastre este un proces continuu. În acest moment, UNIS Group deţine certificate pentru:

ISO 9001

Firma UNIS Group pune mare pret pe calitatea serviciilor noastre. Prin introducerea certificatului ISO 9001 se asigura imbunatatirea proceselor de administrare. Obiectivul principal este satisfacerea nevoilor clientilor nostri. Avem la dispozitie un chestionar de evaluare a gradului de satisfactie. In urma sugestiilor dumneavoastra, ne ajutati sa imbunatatim calitatea serviciilor noastre.

ISO 14001

UNIS Group respecta regulile cu privire la protectia mediului inconjurator, sanatate si bunastare- ca parte integranta a activitatii de ansamblu a companiei si de asemenea este preocupata de imbuntatirea continua a permormantei de mediu. In acest context UNIS Group depune eforturi pentru a controla impactul activitatii noastre asupra mediului inconjurator.

ISO 45001

UNIS Group acordă o mare prioritate sănătății și siguranței angajaților săi și de aceea este mândru de certificatul său ISO 45001. ISO 45001 dictează cerințele sistemului nostru de management al securității și sănătății și asigură că putem crea un mediu de lucru sigur, că putem îmbunătăți continuu condițiile de muncă și reduce riscurile la locul de muncă.

Nu se deschide un document PDF? Descărcaţi documentul şi salvaţi-l pe computerul dumneavoastră. Apoi deschideţi documentul în Adobe Acrobat Reader.

Dacă nu aveţi acest software, îl puteţi descărca gratuit de aici.