Circular de la bază

Viitorul nostru este circular, cu toții suntem de acord cu acest lucru în 2020. Dar, în cadrul UNIS Group, suntem conștienți de acest lucru de mult mai mult timp: baza serviciilor noastre este durabilă și circulară. Începând din 1984, ne asigurăm că toți clienții noștri din întreaga lume pot utiliza în continuare sistemele existente pe o perioadă cât mai îndelungată, pentru a nu fi forțați să investească în sisteme noi. Reparăm echipamentele electronice defecte, iar dacă piesele nu mai sunt disponibile, ne consultăm cu clientul și căutăm alternative compatibile.

Contribuim la o industrie circulară pentru că oferim o nouă viată echipamentelor electronice învechite sau defecte si le reutilizăm în cadrul procesului de productie.

UNIS Group oferă o nouă viață echipamentelor dumneavoastră electronice defecte! UNIS Group oferă un serviciu de reparații sustenabil pentru prelungirea duratei de viață a echipamentelor dumneavoastră industriale. Suntem întotdeauna interesați de achiziția de echipamente electronice noi și uzate. Dar și dumneavoastră ne puteți preda echipamentele dumneavoastră electronice! Reutilizăm materialele cât mai mult posibil și reciclăm în mod responsabil componentele care nu mai pot fi utilizate. Așadar, contribuim la reducerea impactului asupra mediului și la crearea unei lumi mai bune.

Doriți să vă alăturați nouă în construirea unui viitor sustenabil și a unei industrii circulare? Vă rugăm să ne contactați.