Maximum 2 ani garantie

Disponibiliate 24/h din 24/h

‘No cure, no pay’

Stoc de 1.000.000 componente diferite

Variatoare

Căutare: {{productSearch}}

Variatoare

Ce este o variatoare?

O variatoare, numită şi variator de frecvenţă, este folosită pentru a comanda viteza unui motor electric. Puteţi regla rotaţiile axului (viteza) unui motor cu ajutorul unui variator de frecvenţă. Când măriţi frecvenţa, axul (rotorul) motorului se va roti mai rapid. Invers, dacă scădeţi frecvenţa, axul (rotorul) motorului se va roti mai încet. UNIS Group este specializat în reparaţiile variatoarelor cu viteză variabilă, servo controlerelor şi demaroarelor progresive.

La ce se foloseşte o variatoare?

O variatoare cu viteză variabilă este folosită în prezent în numeroase sectoare industriale. Variatoare este folosită, spre exemplu, la reglarea vitezei benzilor transportoare şi ventilatoarelor, la ridicări şi pompe, precum şi la prelucrarea diverselor materiale, cum ar fi lemnul şi metalul, unde viteza variabilă este importantă. Varierea acestei viteze se poate face cu ajutorul unei variatoare.

Avantajele unei variatoare

O variatoare are numeroase avantaje. Ea permite:

  • economisirea energiei;
  • tensiune şi frecvenţă constante;
  • protecţia motorului;
  • mai puţine solicitări mecanice la montaj;
  • îmbunătăţirea productivităţii şi calităţii.

Repararea variatoarelor

UNIS Group are mulţi ani de experienţă în repararea variatoarelor cu viteză variabilă şi repară şi modele vechi şi modele noi. Cu peste 300 de montaje de testare proiectate special, putem încerca o gamă uriaşă de electronice de diverse tipuri şi mărci, cum ar fi Siemens, ABB şi Danfoss. Veţi primi maximum 2 ani de garanţie pentru reparaţia variatoarelor cu viteză variabilă de maximum 110 kW.

Maximum 2 ani garantie

Disponibiliate 24/h din 24/h

‘No cure, no pay’

Stoc de 1.000.000 componente diferite