Piese Siemens noi si folosite

Puteți să ne contactați pentru achiziția de piese Siemens noi și folosite. Trebuie doar să ne spuneți ce piese vă interesează și vă vom trimite o ofertă excelentă de preț. Avem o gamă largă și putem, de asemenea, să comandăm rapid piese pentru dvs. Toate piesele, atât cele noi, cât și cele folosite, au garanție.

Prelungim cu 1 an garanția de fabrică oficială Siemens pentru produsele noi. Așadar, dacă Siemens vă oferă o garanție de 1 an, noi vă oferim o garanție suplimentară de 1 an. Prin urmare, veți beneficia de o garanție de 2 ani.

Vă interesează?

Vă rugăm să contactați echipa noastră de vânzări. Odată ce acceptați oferta, vă vom trimite piesele aflate pe stoc cât mai rapid posibil sau vom comanda noi piesele de care aveți nevoie.

 

Oferta de mai sus nu are caracter obligatoriu. UNIS Group își rezervă dreptul de a o modifica. Perioada de garanție reală este indicată în cotație. Garanția suplimentară se aplică doar pentru produsele Siemens care sunt achiziționate de la UNIS Group. Alte condiții de garanție indicate în Termenii și condițiile generale ale UNIS Group sunt complet aplicabile.