Reparații

UNIS Group repară peste 41.000 de electronice industriale anual. Departamentul de reparaţii este situat în sediul central din Olanda. Ingineri profesionişti efectuează reparaţii la nivel de component şi sunt asistaţi de echipamente avansate de măsurare şi testare. UNIS Group este specializat in reparatii de electronica industriala veche, “end of life “ si echipamente de generatie  noua. Citiți mai multe despre procesul de reparare și testare.

Preţuri fixe

După primirea electronicelor industriale defecte, veţi primi un deviz fără obligaţii. UNIS Group are o bază de date cu peste 300.000 de electronice industriale diferite având fiecare un preţ de reparaţie atribuit. Preţul de reparaţie este fix. Veţi şti întotdeauna dinainte suma pe care va trebui să o plătiţi.

`No cure, no pay´

Toate reparaţiile sunt efectuate conform principiului ‘no cure, no pay’. Când reparaţiile nu sunt finalizate cu succes, nu va trebui să suportaţi costurile reparaţiilor. În funcție de contractul dintre noi, produsul reparat vă va fi trimis înapoi sau va fi reciclat în mod responsabil.

Componente (analiză)

Termenele de livrare depind de disponibilitatea componentelor necesare pentru o reparaţie. Atunci când componentele necesare pentru o reparaţie nu sunt pe stoc, este greu de respectat termenul de livrare. Pentru a reduce la minimum riscul ca anumite componente să nu fie pe stoc, UNIS Group şi-a luat măsuri de precauţie:

  • UNIS Group dispune de un sistem de comandă cu reglare automata a stocurilor de componente. În cazul în care nivelul minim al stocurilor a fost atins, componentele sunt comandate automat de la furnizor.
  • Toate electronicele industriale necunoscute sunt analizate de către departamentul nostru de analiză a componentelor. Componentele care nu sunt pe stoc sunt achiziţionate.

UNIS Group are un stoc cu peste 38.000 de componente diferite.

Întreţinere preventivă

Nu numai componentele defecte sunt înlocuite în timpul unei reparaţii de electronice defecte. De asemenea, sunt înlocuite preventiv componentele critice din punct de vedere al uzurii în timp. Acest lucru reduce semnificativ riscul unei defectări în viitor.

Înlocuirea preventivă a componentelor critice previne, de asemenea, şi defectarea altor componente şi minimizează riscul defectării finale a electronicelor.

Întreţinerea preventivă este, de asemenea, disponibilă şi ca serviciu separat. Riscul întreruperii producţiei este minimizat considerabil atunci când electronicele au fost întreţinute preventiv. În loc de a fi surprins puteţi să vă planificaţi întreţinerea.

Întrebaţi echipa noastră de vânzări care sunt posibilităţile!

Reparații electronicelor industriale