0 Comparare
 • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
 • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
 • +150.000 de produse +150.000 de produse
 • Service de urgență Service de urgență
Serviciile noastre specializate

UNIS Group are ca obiectiv promovarea continuității proceselor de producție industrială. Oferim servicii specializate de monitorizare a stării și a riscurilor sistemelor dvs. și vă dăm informații privind stocul și disponibilitatea pieselor de schimb pentru modulele electronice instalate. Pentru că ne ocupăm de reparații, reducem timpul de stagnare a proceselor de producție în cel mai sustenabil mod posibil. Am devenit astfel unul dintre cei mai mari prestatori de servicii în domeniul produselor electronice industriale.

 • Vânzări
  Vânzări

  Stocul nostru extins ne ajută să vă asigurăm că utilajele dvs. vor fi din nou operaționale cu o întârziere minimă. Avem peste 150.000 de module în stoc, inclusiv componente noi, folosite și scoase din uz.

  Citiți mai mult
 • Automatizarea clădirilor
  Automatizarea clădirilor

  Serviciul nostru de automatizare a clădirilor cuprinde toate controalele (electronice) de automatizare a clădirilor. Aici intră sistemele de automatizare privind confortul, prevenirea incendiilor și securitatea. Printre exemple se numără controalele electronice marca Honeywell pentru sistemele de climatizare (HVAC) prezente în spitale, hoteluri și aeroporturi din întreaga lume.

  Citiți mai mult
 • Serviciu gratuit de colectare
  Serviciu gratuit de colectare

  Noi vom prelua echipamentele dvs. defecte și vă vom transmite o ofertă de preț. Odată aceasta aprobată, ne vom ocupa de reparația produsului.

  Citiți mai mult
 • Soluții de cercetare și dezvoltare
  Soluții de cercetare și dezvoltare

  Departamentul nostru de Cercetare și Dezvoltare vă va ajuta să găsiți soluții la o gamă largă de întrebări și probleme din domeniul industrial. De la reproiectarea produselor electronice existente și căutarea de alternative compatibile, la realizarea de montaje de încercare pentru testarea modulelor personalizate, acest serviciu se axează în întregime pe rezolvarea problemelor dvs. specifice.

  Citiți mai mult
 • Reciclare
  Reciclare

  Viitorul nostru este circular, cu toții suntem de acord cu acest lucru în 2021. Dar, în cadrul UNIS Group, suntem conștienți de acest lucru de mult mai mult timp: baza serviciilor noastre este durabilă și circulară. Începând din 1984, ne asigurăm că toți clienții noștri din întreaga lume pot utiliza în continuare sistemele existente pe o perioadă cât mai îndelungată, pentru a nu fi forțați să investească în sisteme noi. Reparăm echipamentele electronice defecte, iar dacă piesele nu mai sunt disponibile, ne consultăm cu clientul și căutăm alternative compatibile.

  Citiți mai mult
 • Achiziționare
  Achiziționare

  Suntem mereu interesați de achiziționarea de produse electronice industriale, atât noi, cât și folosite. Acestea pot fi diverse, cum ar fi interfețe om-mașină, PLC-uri, acționări cu servomotor, servomotoare, accelerometre, robotică, PC-uri industriale și dispozitive de programare. 

  Citiți mai mult
 • Reparații
  Reparații

  UNIS Group execută reparații în lumea întreagă. O reparație are loc la sediul central din Olanda și la departamentele noastre de reparații din China, Brazilia și Regatul Unit. Inginerii profesioniști repară la nivel de componente, fiind asistați de echipamente avansate de măsurare și încercare. UNIS Group este specializat în repararea produselor electronice scoase din uz, precum și a celor noi. Citiți mai multe despre procesul de reparare.

  Citiți mai mult
 • Mentenanță
  Mentenanță

  Asigurați-vă că procesele dumneavoastră de producție continuă fără probleme în orice moment și alegeți serviciile noastre profesioniste de mentenanță, printre care se numără: curățare, încercare și mentenanță preventivă.

  Citiți mai mult
 • Service de urgență
  Service de urgență

  Pentru noi este foarte important să ne asigurăm că procesele dvs. de producție se desfășoară fără probleme, chiar dacă produsele electronice industriale se defectează după programul de lucru. Atunci când o componentă duce la stagnare și trebuie reparată sau înlocuită cât mai curând, UNIS Group oferă service de urgență cu timpi de răspuns rapizi. 

  Citiți mai mult