0 Comparare
 • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
 • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
 • +150.000 de produse +150.000 de produse
 • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

Analiza riscurilor și managementul pieselor de schimb

Analiza riscurilor și managementul pieselor de schimb

Atunci când un proces de producție este oprit, se pierde adesea mult timp, ceea ce poate fi extrem de costisitor. Pot trece zile și chiar săptămâni până când este identificată cauza defecțiunii, până când ajung la fața locului piesele electronice de schimb și până când instalația redevine funcțională. Aplicația noastră software unică vă permite să reduceți timpul de nefuncționare a electronicelor instalate, precum și costurile aferente.

Obțineți informații despre componentele esențiale cu aplicația noastră software online

Instrumentul nostru online creează un inventar al factorilor de risc ai echipamentelor electronice instalate, analizând ce piese de schimb vă sunt esențiale, apoi reprezentând grafic durata de viață și disponibilitatea la nivel mondial a acestor piese. În acest fel, știți care sunt componentele vitale și vă puteți aproviziona în mod eficient depozitul cu piese de schimb, ținând în același timp sub control costurile de depozitare aferente. În plus, vă puteți optimiza planificarea lucrărilor de întreținere. Datorită caracterului online al aplicației, aveți acces la aceste date oriunde și oricând.

Acces la datele despre electronice ale producătorilor din întreaga lume

Aplicația software online conține o bază de date care gestionează toate datele majore despre dispozitivele electronice ale producătorilor din întreaga lume. Printre acești producători se numără: Siemens, Beckhoff, Pilz, IFM, Phoenix Contact, Lenze, SEW, Schneider, WAGO, KEB, B&R, Telemecanique, Lauer, Murrelektronik, VIPA, Danfoss și Mitsubishi.

Cum funcționează analiza riscurilor?

Mai întâi, toate componentele electronice instalate în fabrica dvs. vor fi cartografiate. Apoi se va verifica ce piese aveți în stoc și care este durata de viață și disponibilitatea pieselor esențiale pe piață. Pe baza acestor informații, veți obține o imagine clară a tuturor componentelor electronice cu risc ridicat, într-o sinteză unică accesibilă comod, online.

Vom discuta cu dvs. despre rezultatele analizei riscurilor, după care vă vom prezenta un plan personalizat cu recomandări. Acestea pot varia de la achiziționarea de piese de schimb dificil de obținut sau esențiale la o reînnoire completă a sistemului dvs. De asemenea, vă oferim informații importante despre modificările de disponibilitate, preț și timpi de livrare a pieselor esențiale.

Avantajele bazei de date online:

 • O imagine de ansamblu unitară asupra tuturor dispozitivelor electronice instalate
 • Informații despre durata de viață, disponibilitatea, prețul și timpii de livrare a componentelor esențiale
 • Copii de rezervă ale datelor disponibile oricând și oriunde
 • Acces la versiuni de software, scheme în format digital și manuale de instrucțiuni
 • Actualizări periodice
 • Fotografii în format digital
 • Analiza imaginii termice a modulului (opțional)

Inventarierea, analiza riscurilor și managementul pieselor de schimb esențiale cu ajutorul managementului stocurilor critice

Prin intermediul serviciului de management al stocurilor critice, vă ajutăm să înțelegeți dispozitivele electronice instalate, să optimizați disponibilitatea pieselor de schimb și să reducem riscurile pentru instalațiile dvs. Un serviciu în trei pași care combină inventarierea, analiza riscurilor și managementul pieselor de schimb esențiale prin contractul nostru de stocuri de piese de schimb.

Sunteți interesați?

Vă rugăm să ne contactați la vanzari@unisgroup.com sau la +40 316 30 00 88 și vom fi bucuroși să discutăm posibilitățile. Ați prefera să luăm noi legătura cu dumneavoastră? Vă rugăm să completați informațiile de mai jos și Vom lua legătura cu dumneavoastră cât mai curând posibil. 

Denumirea companiei*
Nume*
Email*
Telefon
Mesaj
*este necesar