Automatizarea clădirilor

Serviciul nostru de automatizare a clădirilor cuprinde toate controalele (electronice) de automatizare a clădirilor. Aici intră sistemele de automatizare privind confortul, prevenirea incendiilor și securitatea. Printre exemple se numără controalele electronice marca Honeywell pentru sistemele de climatizare (HVAC) prezente în spitale, hoteluri și aeroporturi din întreaga lume.

Furnizor Preferat și Centru de Service Autorizat

Avem ani de cunoștințe și de experiență acumulate în repararea, testarea și mentenanța acestor sisteme de automatizare pentru clădirile dvs. Fără a fi profilați pe o anumită marcă, suntem specializați în produsele de climatizare Honeywell. Nu suntem doar „Furnizor Preferat Honeywell”, ci și Centru de Service Autorizat Honeywell.

Continuitate prin soluția noastră totală

Furnizăm produse noi și recondiționate, însă specialiștii noștri oferă și o soluție totală: ei analizează problemele și dezvoltă soluții (de automatizare) care răspund acestor probleme. Asigurăm mentenanță pentru sisteme și produse la care producătorul nu mai oferă asistență tehnică, asigurând astfel continuitatea sistemelor dvs. actuale.

Putem testa funcționarea produselor și putem efectua testări de sistem prin intermediul unor echipamente unice din centrul nostru de teste. În acest fel, asigurăm funcționarea fiabilă și neîntreruptă a sistemelor dvs. (după reparație). Vă acordăm o garanție de până la doi ani.

Reparare, revizie generală și aprovizionare cu piese esențiale

De la lucrări de reparare și revizie generală la analiza inventarului dvs. și menținerea unui stoc de piese esențiale pentru sisteme în depozitul dvs. Contactați UNIS Group pentru o soluție completă de automatizare a clădirilor.