0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

Inventarierea și evaluarea

Inventarierea și evaluarea

Dacă cunoașteți starea sistemelor instalate, evitați surprizele și reduceți riscurile. Datorită serviciului de inventariere și evaluare al UNIS Group, puteți sta liniștiți. 

Efectuăm o amplă inventariere a electronicelor instalate la fața locului și indicăm într-un raport detaliat electronicele care prezintă riscuri. Evaluăm cererea viitoare de piese și disponibilitatea acestora și verificăm ce piese de schimb aveți deja în stoc și ce componente electronice putem repara noi.

În felul acesta, puteți reacționa într-un mod activ și orientat spre obiective. Cu o întreținere planificată, asigurați înlocuirea preventivă a pieselor a căror defectare poate duce la întârzieri, reducând astfel riscul unor timpi morți pentru instalațiile dvs. De asemenea, puteți face alegeri informate cu privire la viitoarele reparații, revizii, achiziții și migrări ale electronicelor instalate.

Inventarierea, analiza riscurilor și managementul pieselor de schimb esențiale cu ajutorul managementului stocurilor critice

Prin intermediul serviciului de management al stocurilor critice, vă ajutăm să înțelegeți dispozitivele electronice instalate, să optimizați disponibilitatea pieselor de schimb și să reducem riscurile pentru instalațiile dvs. Un serviciu în trei pași care combină inventarierea, analiza riscurilor și managementul pieselor de schimb esențiale prin contractul nostru de stocuri de piese de schimb.

Sunteți interesați?

Vă rugăm să ne contactați la vanzari@unisgroup.com sau la +40 316 30 00 88 și vom fi bucuroși să discutăm posibilitățile. Ați prefera să luăm noi legătura cu dumneavoastră? Vă rugăm să completați informațiile de mai jos și Vom lua legătura cu dumneavoastră cât mai curând posibil. 

Denumirea companiei*
Nume*
Email*
Telefon
Mesaj
*este necesar