0 Comparare
 • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
 • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
 • +150.000 de produse +150.000 de produse
 • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

Mentenanță

Mentenanță

Asigurați-vă că procesele dumneavoastră de producție continuă fără probleme în orice moment și alegeți serviciile noastre profesioniste de mentenanță, printre care se numără: curățare, încercare și mentenanță preventivă.

Curățare

În procesele industriale de exploatare, electronicele sunt expuse la praf, umezeală şi alte ‘pericole’, care pot scurta durata de viaţă a echipamentului. Murdăria poate provoca, de asemenea, probleme în procesul de producţie şi poate afecta chiar şi produsul final. Curăţarea profesională a componentelor sensibile este, prin urmare, esenţială. UNIS deţine echipamente specializate pentru curăţarea electronicelor. Dacă este posibil, componenta va fi testată după curăţare.

Descrierea succintă a procesului

 • Dumneavoastră trimiteţi electronicele industriale la noi.
 • Noi demontăm echipamentul şi izolăm componentele care trebuie curăţate.
 • ‘Maşina de spălat’, umplută cu lichid de curăţare, foloseşte vibraţii ultrasonice pentru a separa murdăria de componentă.
 • Apoi clătim bine componenta într-o baie specială cu apă demineralizată.
 • Timpul de uscare depinde de dimensiunea electronicelor.
 • Electronicele demontate sunt reasamblate.
 • Dacă este posibil, toate electronicele curăţate de UNIS sunt atent testate pentru a garanta 100% funcţionarea.
 • Componenta este atent ambalată şi returnată la sediul dumneavoastră.

Testare

Încercăm toate produsele electronice industriale pe care le reparăm și vindem, în măsura în care acest lucru este posibil. UNIS Group are peste 300 de montaje de încercare – inclusiv un centru unic de încercare pentru testarea comenzilor la putere maximă – care sunt concepute pentru a efectua o încercare funcțională completă pe o gamă largă de mărci și tipuri.

Mentenanță preventivă

Desigur, vă doriți ca produsele electronice industriale să funcționeze optim în orice moment. De asemenea, ați dori și să vă asigurați că semnele de îmbătrânire (ale componentelor care se uzează în timp) vor fi detectate și remediate în timp util, înainte ca produsele electronice să se defecteze și să producă probleme de producție. Produsele dvs. electronice industriale pot fi verificate, încercate și, la nevoie, reparate de UNIS Group. În acest fel, puteți programa dvs. mentenanța și nu veți avea surprize neplăcute din cauza produselor electronice defecte.

Sunteți interesați?

Vă rugăm să ne contactați la vanzari@unisgroup.com sau la +40 316 30 00 88 și vom fi bucuroși să discutăm posibilitățile. Ați prefera să luăm noi legătura cu dumneavoastră? Vă rugăm să completați informațiile de mai jos și Vom lua legătura cu dumneavoastră cât mai curând posibil.

Denumirea companiei*
Nume*
Email*
Telefon
Mesaj
*este necesar