0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

PROFIBUS

PROFIBUS

Un proces de producție în stare de funcționare nu garantează că rețeaua dvs. industrială este în stare bună. De exemplu, vă confruntați cu defecțiuni ocazionale sau comunicarea din rețeaua dvs. nu funcționează așa cum ar trebui? Acestea pot fi semne ale unei întreruperi iminente a producției. Orice perioadă de nefuncționare poate avea costuri mari în timp și bani. UNIS Group vă oferă soluția. Printr-un serviciu complet la fața locului, vă ajutăm să mențineți continuitatea procesului de producție. Vă pregătim pentru viitor și vă oferim o soluție completă de reducere a timpilor morți.

Instrumentul unic pentru PROFIBUS

Un specialist UNIS Group vă va vizita pentru a cartografia rețeaua PROFIBUS și a determina cu minuțiozitate amploarea instalației dvs. industriale. Se efectuează o analiză a deficiențelor cu ajutorul unui instrument special dezvoltat pentru PROFIBUS. Instrumentul analizează rețeaua dvs. PROFIBUS prin prisma următoarelor funcționalități:

  • Bus Monitor pentru o trecere în revistă a nodurilor PROFIBUS disponibile
  • Osciloscop pentru a evalua nivelul semnalului
  • Diagrame cu bare care indică calitatea nodurilor PROFIBUS
  • Scanare topologică
  • Raportare
  • Capacitatea de a acționa ca DP Master

Informațiile din analiza deficiențelor reflectă calitatea rețelei dvs. PROFIBUS. Cu ajutorul lor descoperiți verigile slabe ale instalației și obțineți detalii despre cum să o perfecționați. O raportare clară vă permite să localizați și să remediați deficiența mai rapid în cazul unei defecțiuni. Dacă defecțiunea apare sporadic, vă putem monitoriza non-stop rețeaua PROFIBUS pentru a identifica unde apare problema.

Soluții de urgență

Zgomotul, reacțiile, scăderile de tensiune, problemele cu rezistența la etanșare, adresele duble, întreruperile firelor și erorile de configurare sunt probleme comune care pot duce la întreruperea unei rețele PROFIBUS. Acestea trebuie remediate cât mai curând posibil. Fiecare minut de întrerupere a procesului de producție este un minut prețios. Pe lângă lucrările de mentenanță, puteți apela la UNIS Group și în situații de urgență.

Sunteți interesați?

Vă rugăm să ne contactați la vanzari@unisgroup.com sau la +40 316 30 00 88 și vom fi bucuroși să discutăm posibilitățile. Ați prefera să luăm noi legătura cu dumneavoastră? Vă rugăm să completați informațiile de mai jos și Vom lua legătura cu dumneavoastră cât mai curând posibil. 

Denumirea companiei*
Nume*
E-mail*
Telefon*
Mesaj
*este necesar