0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

PROFINET

PROFINET

O rețea PROFINET este complexă și poate conecta mii de dispozitive din instalația dvs. industrială. O comunicarea precisă în cadrul rețelei permite ca procesul de producție să se desfășoare eficient sau vă poate mări timpul de funcționare. Indiferent de obiectivele dvs., o rețea PROFINET care se află într-o stare bună este esențială pentru o afacere de succes și vă ajută să economisiți timp și bani. UNIS Group vă sprijină în acest sens. Efectuăm diagnoze PROFINET la fața locului pentru a cartografia, măsura și optimiza rețeaua, astfel încât să puteți obține cele mai bune rezultate.

Diagnoza PROFINET

Avem mai multe instrumente pentru a analiza starea rețelelor și comunicațiilor dvs. PROFINET IO RT/IRT. Tehnicianul nostru colectează informații esențiale despre starea de funcționare a rețelei dvs. PROFINET. Pe baza acestor date, se întocmește un raport de diagnoză care evidențiază orice probleme din rețea. Instrumentul acceptă analiza prin solicitări SNMP (diagnoză activă), analiza prin portul oglindă al unui switch și analiza prin intermediul adaptorului TAP (diagnoză pasivă).

Conținutul analizei rețelei PROFINET

Folosind un port PROFINET liber, un tehnician al UNIS Group colectează următoarele informații:

  • O listă a stațiilor PROFINET: toate stațiile PROFINET din rețea, inclusiv numele, adresele IP, adresele MAC, măștile de subrețea și tipurile. Puteți rescrie numele și adresa IP a fiecărui dispozitiv IO.
  • O listă a stațiilor non-PROFINET din rețea, inclusiv adresele IP, adresele MAC și numele producătorului.
  • Topologia rețelei: o listă cu toate stațiile PROFINET din rețea și cu stațiile adiacente (stațiile trebuie să accepte LLDP), o reprezentare grafică a stațiilor conectate pentru fiecare stație, plus o reprezentare grafică generală a topologiei PROFINET.
  • Erori și comunicare prin magistrală: statistici privind comunicarea pentru fiecare stație din rețea (adică numărul de pachete pentru ambele porturi, numărul de pachete deteriorate pentru ambele porturi, timpul de funcționare pentru o anumită stație). Intrări/ieșiri ale traficului de date pentru fiecare port (Mbps), inclusiv avertizare prin culori atunci când traficul depășește 1 Mbps.
  • Inspecția unui anumit dispozitiv: o verificare online a unui anumit dispozitiv, inclusiv traficul de date de pe ambele porturi (intrare/ieșire) și numărul de pachete de intrare/ieșire.
  • Informații despre hardware și software: o listă de unități PROFINET, plus informații precum adrese IP, adrese MAC, starea de blocare/deblocare, ID-uri de produs ale producătorului, numere de serie și versiuni de firmware și hardware.

Sunteți interesați?

Vă rugăm să ne contactați la vanzari@unisgroup.com sau la +40 316 30 00 88 și vom fi bucuroși să discutăm posibilitățile. Ați prefera să luăm noi legătura cu dumneavoastră? Vă rugăm să completați informațiile de mai jos și Vom lua legătura cu dumneavoastră cât mai curând posibil. 

Denumirea companiei*
Nume*
E-mail*
Telefon*
Mesaj
*este necesar