Proiecte industriale

UNIS Group are un departament de Cercetare & Dezvoltare (R&D) special conceput pentru rezolvarea întrebărilor și problemelor specifice. Împreună cu beneficiarul, tehnicienii noștri specializați demarează un proiect. Aceste proiecte sunt extrem de variate, cu o largă diversitate de aplicații industriale.

Reconfigurarea electronicelor din prezent

UNIS Group concepe electronice (end-of-life) personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră. Astfel, nu sunteți obligat să investiți într-un sistem complet nou, ci echipamentul în care aveți încredere rămâne operațional prin modificarea părții electronice.
Nu se mai livrează partea electronică? După o analiză aprofundată, UNIS Group poate moderniza electronicele respective.

Dezvoltarea de dispozitive de testare specifice

Construim dispozitive de testare la cerere. Cu ajutorul lor putem testa reparații specifice pentru client în cadrul departamentului nostru R&D.

În plus, la module se poate întâmpla ca datele de conectare și/sau comanda software să fie necunoscute. Și pentru aceasta dezvoltăm sisteme de testare prin care modulul devine posibil de testat.

Aveți un proiect specific sau ați întâmpinat o provocare în mediul dumneavoastră de producție? UNIS Group se bucură să gândească soluții împreună cu dumneavoastră. Nu ezitați să luați legătura cu noi, fără angajamente. Tehnicienii noștri vă stau la dispoziție.