0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

Reciclare

Reciclare

Viitorul nostru este circular, cu toții suntem de acord cu acest lucru în 2021. Dar, în cadrul UNIS Group, suntem conștienți de acest lucru de mult mai mult timp: baza serviciilor noastre este durabilă și circulară. Începând din 1984, ne asigurăm că toți clienții noștri din întreaga lume pot utiliza în continuare sistemele existente pe o perioadă cât mai îndelungată, pentru a nu fi forțați să investească în sisteme noi. Reparăm echipamentele electronice defecte, iar dacă piesele nu mai sunt disponibile, ne consultăm cu clientul și căutăm alternative compatibile.

UNIS Group oferă o nouă viață echipamentelor dumneavoastră electronice defecte! 

UNIS Group oferă un serviciu de reparații sustenabil pentru prelungirea duratei de viață a echipamentelor dumneavoastră industriale. Suntem întotdeauna interesați de achiziția de echipamente electronice noi și uzate. Dar și dumneavoastră ne puteți preda echipamentele dumneavoastră electronice! Reutilizăm materialele cât mai mult posibil și reciclăm în mod responsabil componentele care nu mai pot fi utilizate. Așadar, contribuim la reducerea impactului asupra mediului și la crearea unei lumi mai bune.

Sunteți interesați?

Vă rugăm să ne contactați la vanzari@unisgroup.com sau la +40 316 30 00 88 și vom fi bucuroși să discutăm posibilitățile. Ați prefera să luăm noi legătura cu dumneavoastră? Vă rugăm să completați informațiile de mai jos și Vom lua legătura cu dumneavoastră cât mai curând posibil.

Denumirea companiei*
Nume*
Email*
Telefon
Mesaj
*este necesar