0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

Reparații

Reparații

UNIS Group execută reparații în lumea întreagă. O reparație are loc la sediul central din Olanda și la departamentele noastre de reparații din Polonia, China, Brazilia și Regatul Unit. Inginerii profesioniști repară la nivel de componente, fiind asistați de echipamente avansate de măsurare și încercare. UNIS Group este specializat în repararea produselor electronice scoase din uz, precum și a celor noi. Citiți mai multe despre procesul de reparare.

UNIS Group este partenerul dvs. pentru repararea produselor electronice industriale:

O mare varietate de mărci

Indiferent de produsele electronice industriale pe care le aveți: vă vom ajuta. Oferim servicii pentru multe mărci, module și serii. De asemenea, electronice specifice clientului sau electronice care nu mai sunt acceptate de producător.

Printre altele, reparăm următoarele mărci: Siemens, Allen-Bradley, Lenze, ABB, Indramat și Omron

Preţuri fixe

După primirea electronicelor industriale defecte, veţi primi un deviz fără obligaţii. UNIS Group are o bază de date cu peste 300.000 de electronice industriale diferite având fiecare un preţ de reparaţie atribuit. Preţul de reparaţie este fix. Veţi ști întotdeauna dinainte suma pe care va trebui să o plătiţi.

'No cure, no pay'

Toate reparaţiile sunt efectuate conform principiului ‘no cure, no pay’. Când reparaţiile nu sunt finalizate cu succes, nu va trebui să suportaţi costurile reparaţiilor. În funcţie de rezultatul reparaţiei, piesa fie vă va fi trimisă înapoi, fie va fi eliminată într-o manieră responsabilă.

Garanție de până la doi ani

Veți primi până la doi ani de garanție pentru toate reparațiile și schimburile.

Reparații urgente

Procesul de producție s-a oprit din cauza produselor electronice defecte? Reparațiile urgente asigură că procesul dumneavoastră de producție va fi reluat cât mai curând posibil.

Componente analiză

Termenele de livrare depind de disponibilitatea componentelor necesare pentru o reparaţie. Atunci când componentele necesare pentru o reparaţie nu sunt pe stoc, este greu de respectat termenul de livrare. Pentru a reduce la minimum riscul ca anumite componente să nu fie pe stoc, UNIS Group și-a luat măsuri de precauţie.

  • UNIS Group dispune de un sistem de comandă cu reglare automata a stocurilor de componente. În cazul în care nivelul minim al stocurilor a fost atins, componentele sunt comandate automat de la furnizor
  • Toate electronicele industriale necunoscute sunt analizate de către departamentul nostru de analiză a componentelor. Componentele care nu sunt pe stoc sunt achiziţionate.

UNIS Group are un stoc cu peste 38.000 de componente diferite.

Exchange service

Atunci când electronicele se găsesc, de asemenea, pe stocul UNIS Group, puteţi alege serviciul nostru de schimb. Când alegeţi schimbul, vă vom trimite imediat electronicele respective. După ce aţi primit piesa funcţională de la noi, aveţi la dispoziţie 30 de zile pentru a trimite piesa de schimb defectă la UNIS Group. Alegând serviciul de schimb în locul serviciului de reparare veţi economisi timpul de livrare și timpul de întrerupere a procesului dumneavoastră de producţie.

Sunteți interesați?

Vă rugăm să ne contactați la vanzari@unisgroup.com sau la +40 316 30 00 88 și vom fi bucuroși să discutăm posibilitățile. Ați prefera să luăm noi legătura cu dumneavoastră? Vă rugăm să completați informațiile de mai jos și Vom lua legătura cu dumneavoastră cât mai curând posibil.

Denumirea companiei*
Nume*
Email*
Telefon
Mesaj
*este necesar