0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Reparații HMI

Reparații HMI

UNIS Group are o experienţă îndelungată în repararea panourilor operator şi panourilor tactile. Cumpărarea unor electronice HMI noi presupune de multe ori dimensiuni de incorporare diferite. Nu trebuie să vă confruntaţi cu această problemă atunci când elementul defect este reparat. Acesta este motivul pentru care UNIS oferă o gamă largă de posibilităţi de reparare de electronicelor HMI. Nu doar deranjamentul electronic poate fi remediat, UNIS are în stoc şi folii şi ecrane de diferite tipuri. Dacă folia originală nu mai poate fi achiziţionată, atunci se foloseşte o folie special concepută de noi, daca este posibil acest lucru.

După finalizarea reparaţiei, electronicele sunt testate temeinic.

Testarea constă în următoarele activităţi:

  • Testarea butonului sau ecranului tactil.
  • Testarea monitorului.
  • Testarea conexiunilor de comunicaţii.
  • Testarea modulelor I/O, atunci când sunt instalate.

Preţuri fixe

După primirea electronicelor industriale defecte, veţi primi un deviz fără obligaţii. UNIS Group are o bază de date cu peste 300.000 de electronice industriale diferite având fiecare un preţ de reparaţie atribuit. Preţul de reparaţie este fix. Veţi şti întotdeauna dinainte suma pe care va trebui să o plătiţi.

No cure, no pay

Toate reparaţiile sunt efectuate conform principiului ‘no cure, no pay’. Când reparaţiile nu sunt finalizate cu succes, nu va trebui să suportaţi costurile reparaţiilor. În funcție de contractul dintre noi, produsul reparat vă va fi trimis înapoi sau va fi reciclat în mod responsabil.

Garanție de până la doi ani

Veți primi până la doi ani de garanție pentru toate reparațiile și schimburile.

Reparații urgente

Procesul de producție s-a oprit din cauza produselor electronice defecte? Reparațiile urgente asigură că procesul dumneavoastră de producție va fi reluat cât mai curând posibil.

Sunteți interesați?

Vă rugăm să ne contactați la vanzari@unisgroup.com sau la +40 316 30 00 88 și vom fi bucuroși să discutăm posibilitățile. Ați prefera să luăm noi legătura cu dumneavoastră? Vă rugăm să completați informațiile de mai jos și Vom lua legătura cu dumneavoastră cât mai curând posibil.

Denumirea companiei*
Nume*
Email*
Telefon
Mesaj
*este necesar