0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Reparații speciale

Reparații speciale

După ce primim electronicele industriale pentru reparaţii, electronicele sunt curăţate, dacă este necesar. După curăţare şi după ce primim acordul clientului în privinţa devizului, electronicele vor fi reparate.

Baza pentru fiecare reparaţie este schimbarea componentelor critice din punct de vedere al uzurii în timp. Când defecţiunea nu este rezolvată prin schimbarea componentelor critice, se realizează apoi o cercetare cuprinzătoare în vederea localizării  si rezolvarii defecţiunii. Reparatia va fi testata partial sau total.

Electronicele speciale sunt diverse electronice industriale, cum ar fi electronice făcute la comandă, electronice necunoscute şi fără nicio informaţie, sau electronice care au fost modificate.

Specialiştii noştri asigură o reparaţie profesională. Testarea electronicelor speciale se realizează la nivel de circuite cu un osciloscop şi trasator de curbe.

Preţuri fixe

După primirea electronicelor industriale defecte, veţi primi un deviz fără obligaţii. UNIS Group are o bază de date cu peste 300.000 de electronice industriale diferite având fiecare un preţ de reparaţie atribuit. Preţul de reparaţie este fix. Veţi şti întotdeauna dinainte suma pe care va trebui să o plătiţi.

No cure, no pay

Toate reparaţiile sunt efectuate conform principiului ‘no cure, no pay’. Când reparaţiile nu sunt finalizate cu succes, nu va trebui să suportaţi costurile reparaţiilor. În funcție de contractul dintre noi, produsul reparat vă va fi trimis înapoi sau va fi reciclat în mod responsabil.

Reparații urgente

Procesul de producție s-a oprit din cauza produselor electronice defecte? Reparațiile urgente asigură că procesul dumneavoastră de producție va fi reluat cât mai curând posibil.

Sunteți interesați?

Vă rugăm să ne contactați la vanzari@unisgroup.com sau la +40 316 30 00 88 și vom fi bucuroși să discutăm posibilitățile. Ați prefera să luăm noi legătura cu dumneavoastră? Vă rugăm să completați informațiile de mai jos și Vom lua legătura cu dumneavoastră cât mai curând posibil.

Denumirea companiei*
Nume*
Email*
Telefon
Mesaj
*este necesar