0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Reparații variatoare

Repararea variatoarelor de frecvență și demaroarelor

UNIS Group se ocupă de repararea convertizoarelor de frecvenţă şi a demaroarelor de mai mulţi ani. Avem multă experienţă în repararea diferite mărci, tipuri şi serii, de la cele mai vechi până la cele mai recente modele. UNIS Group are un centru de testare extins unde, atunci când este necesar, putem testa electronicele la putere mare şi continuă de până la 110 kW.

Testarea convertizoarelor de frecventa şi a demaroarelor constă în:

  • Testarea conexiunilor de comunicaţii.
  • Testarea panourilor operator, atunci când sunt instalate.
  • Testarea intrării digitale şi analogice de control.
  • Testarea sub putere nominală cu ajutorul a trei instalaţii de testare, unde UNIS poate testa 18 variatoare în acelaşi timp.
  • Testarea sub putere nominală cu ajutorul a trei instalaţii de testare, unde putem testa variatoare de curent continuu în acelaşi timp.
  • Simodrive 611 sunt testate printr-un test de anduranţă de trei zile la putere mare şi continuă de până la 110 kW. Acesta este un test de funcţionare complet. Sunt disponibile rapoarte de testare.

Preţuri fixe

După primirea electronicelor industriale defecte, veţi primi un deviz fără obligaţii. UNIS Group are o bază de date cu peste 300.000 de electronice industriale diferite având fiecare un preţ de reparaţie atribuit. Preţul de reparaţie este fix. Veţi şti întotdeauna dinainte suma pe care va trebui să o plătiţi.

No cure, no pay

Toate reparaţiile sunt efectuate conform principiului ‘no cure, no pay’. Când reparaţiile nu sunt finalizate cu succes, nu va trebui să suportaţi costurile reparaţiilor. În funcție de contractul dintre noi, produsul reparat vă va fi trimis înapoi sau va fi reciclat în mod responsabil.

Garanție de până la doi ani

Veți primi până la doi ani de garanție pentru toate reparațiile și schimburile.

Reparații urgente

Procesul de producție s-a oprit din cauza produselor electronice defecte? Reparațiile urgente asigură că procesul dumneavoastră de producție va fi reluat cât mai curând posibil.

Sunteți interesați?

Vă rugăm să ne contactați la vanzari@unisgroup.com sau la +40 316 30 00 88 și vom fi bucuroși să discutăm posibilitățile. Ați prefera să luăm noi legătura cu dumneavoastră? Vă rugăm să completați informațiile de mai jos și Vom lua legătura cu dumneavoastră cât mai curând posibil.

Denumirea companiei*
Nume*
Email*
Telefon
Mesaj
*este necesar