0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

Soluții de cercetare și dezvoltare

Soluții de cercetare și dezvoltare

Departamentul nostru de Cercetare și Dezvoltare vă va ajuta să găsiți soluții la o gamă largă de întrebări și probleme din domeniul industrial. De la reproiectarea produselor electronice existente și căutarea de alternative compatibile, la realizarea de montaje de încercare pentru testarea modulelor personalizate, acest serviciu se axează în întregime pe rezolvarea problemelor dvs. specifice.

Reconfigurarea electronicelor din prezent

UNIS Group concepe electronice (end-of-life) personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră. Astfel, nu sunteți obligat să investiți într-un sistem complet nou, ci echipamentul în care aveți încredere rămâne operațional prin modificarea părții electronice. Nu se mai livrează partea electronică? După o analiză aprofundată, UNIS Group poate moderniza electronicele respective.

Dezvoltarea de dispozitive de testare specifice

Construim dispozitive de testare la cerere. Cu ajutorul lor putem testa reparații specifice pentru client în cadrul departamentului nostru R&D. În plus, la module se poate întâmpla ca datele de conectare și/sau comanda software să fie necunoscute. Și pentru aceasta dezvoltăm sisteme de testare prin care modulul devine posibil de testat.

Sunteți interesați?

Vă rugăm să ne contactați la vanzari@unisgroup.com sau la +40 316 30 00 88 și vom fi bucuroși să discutăm posibilitățile. Ați prefera să luăm noi legătura cu dumneavoastră? Vă rugăm să completați informațiile de mai jos și Vom lua legătura cu dumneavoastră cât mai curând posibil.

Denumirea companiei*
Nume*
Email*
Telefon
Mesaj
*este necesar