Numărătoare de pastile şi capete de numărător

13 februarie 2018

Numărătoarele de pastile sunt folosite frecvent în industria farmaceutică pentru a umple recipientele cu cantitatea corectă de pastile, tablete sau capsule, la viteză mare. Aceste dispozitive trebuie să lucreze cu precizie pentru a preveni distribuirea unui surplus de pastile.

Fiecare numărător conţine piese susceptibile la defecte

La capătul liniilor de transport există două plăci cu circuite, care comunică între ele. Pe aceste plăci cu circuite imprimate sunt montate LED-uri cu infraroşu şi fotodiode ce blochează lumina și care recunosc modelul pastilelor, tabletelor sau capsulelor. Astfel, pastilele sunt numărate cu precizie, la viteză mare. Dar, după un timp, LED-urile încep să-și piardă intensitatea sau plăcile cu circuite se îndoiesc, ceea ce le face uneori să nu detecteze corect felul în care este blocată lumina.

UNIS Group vă sprijină cu mentenanţa (preventivă) a capetelor de numărător:

✓ Inventariem şi înlocuim toate LED-urile şi alte componente sensibile în timp.
Aliniem LED-urile între ele şi cu fotodiodele.
Calibrăm şi poziţionăm dispozitivele electronice şi aliniem cu precizie fasciculele de lumină cu fotodiodele, în deplină concordanţă cu specificaţiile aplicabile.
Proiectul nostru de testare special dezvoltat permite testarea completă a funcţiilor capetelor de numărător reparate, astfel încât acestea să facă în mod sigur o numărătoare precisă după reinstalarea pe numărătorul de pastile.
Veţi primi o garanţie de 1 an pentru reparaţiile efectuate.
Avem peste 1.000.000 de componente în stoc, inclusiv piese care s-au demodat de-a lungul anilor sau piese ce nu se mai produc. Asta ne permite să vă restabilim şi reparăm numărătorul mulţi ani

Interesat?

Dacă doriți să aflați mai multe despre ce vă putem oferi, vă rugăm contactati-ne și întrebați-ne despre posibilități.