Permiteţi-ne să vă reparăm Simodrive-urile defecte!

25 mai 2018


Simodrive-urile sunt recunoscute la nivel global ca fiind o soluţie de acţionare extrem de fiabilă pentru Industria Auto. Acţionările sunt folosite pe parcursul întregului proces de producţie din Industria Auto. De aceea, un Simodrive defect poate duce la stagnări grave ale producţiei. Cu toate acestea, noi, cei de UNIS Group, vom fi încântați să vă ajutăm cu testarea, repararea şi curăţarea Simodrive-urilor dumneavoastră. Asta înseamnă că nu veţi fi nevoit să investiţi prematur într-un nou model şi că puteţi relua producţia cât mai curând posibil.

De ce să alegeţi UNIS Group ca partener pentru serviciul de reparare a Simodrive-urilor?

Ca specialist în electronica industrială, UNIS Group dispune de toată expertiza necesară pentru a vă repara Simodrive-urile. De ani de zile oferim servicii de reparaţii clienţilor din Industria Auto. În plus, am dezvoltat un sistem de testare unic pentru a testa complet Simodrive-urile după ce au fost reparate. Sursele de alimentare şi unităţile de acţionare ale Simodrive-urilor sunt testate printr-un test de anduranţă de trei zile, la putere mare şi continuă de până la 110 kW. Acest lucru asigură că Simodrive-ul dumneavoastră va fi reparat cu succes când pleacă din centrul nostru de testare. Dacă Simodrive-ul dumneavoastră nu poate fi reparat, avem şi opţiunea de înlocuire a elementului defect cu ajutorul stocului nostru mare de piese de schimb.

Prin urmare, datorită expertizei noastre în industria reparaţiilor şi a sistemului nostru de încercare unic, am putut repara cu succes peste 94% din toate Simodrive-urile care au fost trimise la noi.

UNIS Group staat voor:

✓ „Nu reparăm, nu plătiți”
Până la 2 ani de garanţie
Reparaţia profesională şi rapidă a produselor „end-of-life”
Preţuri fixe pentru reparaţii
Service 24/7 (reparaţii urgente)

De la PLC la acţionări prin frecvenţă, de la demaror progresiv la PC-uri industriale, UNIS Group este partenerul dumneavoastră în repararea şi service-ul electronicelor industriale. Vă interesează serviciile noastre sau sunteţi curioşi ce putem face pentru dumneavoastră? Nu ezitaţi să luaţi legătura cu echipa noastră de vânzări, pentru a cere informaţii legate de serviciile noastre.