0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe
E-brick
12 April 2017

Serviciu unic pentru unităti surse de alimentare electronice

Din acest moment, UNIS Group vă oferă un service unic pentru unitățile surse de alimentare electronice. UNIS Group are toate cunoștințele necesare pentru repararea unităților sursă de alimentare electronică. Pentru a testa sursă de alimentare am recreat un sistem de uscare UV complet, inclusiv echipamentul necesar, răcirea becurilor și Interfața Om Mașină (HMI) pentru a reproduce funcționarea sistemului. Datorită acestei configurări unice de testare, suntem capabili de testarea riguroasă a unităților sursă de alimentare electronică pentru a le garanta funcționarea adecvată.

Sistemele de uscare cu ultraviolete (UV) sunt dezvoltate pentru industria tipografică. Sistemele de uscare sunt proiectate pentru a permite uscarea rapidă a lichidelor sensibile la lumină UV. Un exemplu sunt cernelile folosite de tipografii pentru tipărirea ziarelor și revistelor.

Într-o tipografie, mai multe stații de imprimare aplică fiecare o culoare diferită de cerneală pe hârtie. Pentru uscarea cernelii dintre două stații de imprimare sunt utilizate becuri puternice cu UV. Aceste așa numite unități de uscare permit aplicarea straturilor multiple de cerneală în succesiune rapidă fără murdărirea presei tipografice.

Becurile UV puternice din sistemele de uscare sunt controlate de unitatea o sursă de alimentare electronică ce a fost proiectată specific în acest scop. Într-o presă tipografică sunt folosite de obicei unități multiple surse de alimentare electronice, cu controlerul poziționat pe master și cu mai multe secundare conectate.

Dorim să vă oferim un mod durabil de prelungire a duratei de viață a acestor sisteme.

Beneficii service de reparatii:

  • Veți reduce costurile
  • Extindeți durata de viață a sistemelor dumneavoastră UV
  • Puteți amâna achiziționarea pieselor noi
  • Funcționarea corespunzătoare garantată de configurarea unică de testare
  • 1 an garanție

Sunteți interesați?

Vă rugăm să ne contactați la vanzari@unisgroup.com sau la +40 316 30 00 88 și vom fi bucuroși să discutăm posibilitățile.