0 Comparare
  • Expediere în lumea întreagă Expediere în lumea întreagă
  • Expediere în aceeași zi Expediere în aceeași zi
  • +150.000 de produse +150.000 de produse
  • Service de urgență Service de urgență

Unis Group își menține politica actuală de prețuri în ciuda deficitului de componente și a majorărilor de prețu

Citiți mai multe

Mesaje

Unis Group Prijsbeleid3
12 June 2023

UNIS Group menține politica de prețuri actuală

UNIS Group este, de la înființarea sa în anul 1984, orientat către promovarea continuității proceselor de producție industrială. Scopul nostru este să permitem clienților noștri să folosească sistemele existente cât mai mult timp posibil. Ne orientăm către continuitatea proceselor dumneavoastră de producție actuale, prevenirea defecțiunilor, prelungirea duratei de viață a modulelor electronice existente și economisirea costurilor.

În acest moment există o penurie la nivel mondial de piese, în special de electronice, cu creșterile de preț aferente (uneori extreme). Totuși, noi avem o politică de prețuri clară, pe care o menținem și acum. UNIS Group continuă să furnizeze piese la prețurile cu care sunteți obișnuiți de la noi. Aplicăm majorări de prețuri doar în cazurile în care într-adevăr nu se poate altfel.

Scopul nostru este să continuăm să vă ajutăm, indiferent de ce produse electronice industriale dețineți. Puteți fi siguri că și pentru produse electronice industriale ale dumneavoastră putem minimiza riscul de nefuncționare.

Suntem pregătiți pentru dumneavoastră și ne face plăcere să continuăm colaborarea cu dumneavoastră. Acum și în viitor.

Vezi gama noastră de produse >


 

Etichete: